Plezier en succes tijdens het toernooi van Handbalschool Brabant, 3 juni 2018

Zondag 3 juni jl. deden twee Meisjes C- teams, met in totaal 23 speelsters, mee aan het toernooi van Handbalschool Brabant in Boekel. Er werd gespeeld tegen andere handbalscholen. Er moest vroeg bij de sporthal verzameld worden, maar iedereen was, met dank aan de ouders die het vervoer regelden, op tijd aanwezig.

George Dekeling en Kees van der Post hadden het druk met coachen en begeleiden. Kees: ”Maar als je ziet met hoeveel plezier die meiden spelen is het de moeite waard.”

HSNH 1 won de eerste twee wedstrijden tegen HS Brabant en HV NOAV. Het tweede team deed hetzelfde door te winnen van Valuas College 2 (een Topsport Talentschool met eigen handbalschool) en het tweede team van HS Brabant.

In de derde wedstrijd zat het beide teams wat tegen. Het tweede team verloor van HS Haaglanden 2 en het eerste team speelde gelijk tegen Valuas College 1. Daarna won het eerste team haar laatste wedstrijd tegen HS Haaglanden 1

Tijdens de finalewedstrijden waren beide teams weer goed aanwezig en speelden twee leuke wedstrijden. Kees: “Beide teams wonnen en eindigden als eerste. Dit is niet het belangrijkste, maar geeft denk ik wel aan dat wij als Handbalschool NH leuke en goede groepen hebben. Iedereen heeft vandaag plezier gehad, de speelsters, de ouders en de begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.”