Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwe site

De site www.handbalschoolnh.nl bestaat alweer 10 jaar en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. De voorbije weken is er hard gewerkt aan een vernieuwde site die overzichtelijker is en aantrekkelijker oogt. Deze week gaat de nieuwe ‘site’ de lucht in en we nodigen iedereen uit een kijkje te nemen. Suggesties voor verbetering zijn natuurlijk altijd welkom.

We danken in het bijzonder Wilma Vermunt, de webdesigner, de medewerkers van ‘NHV-pers/media’ en onze fotografen Petro van de Herik en Rob Bos voor hun ondersteuning.

De site is nu ook op iPad en mobiel goed te benaderen

Extra trainingen in mei/juni

Bij de deelnemers van de Topklas en Topgroep A is nagevraagd of er belangstelling bestaat voor extra trainingen. De bereidheid om extra te trainen is zo groot dat we Topklas  Topgroep A en Topgroep B extra trainingen gaan aanbieden. De trainingen vinden op hetzelfde moment plaats (8.00-10.30 uur) in sporthal Hoornse Vaart. Deze hal is zo groot dat er met verschillende groepen/onderdelen naast elkaar kan worden getraind.

In deze periode wordt door de trainers ook beoordeeld wie het volgende seizoen in een andere groep kan trainen.

Het gaat om de volgende data:

Mei: 12, 19, 26 mei

Juni: 02*, 09, 16, 23 en 30 juni.

*2 juni  is afhankelijk of Handbalschool NH meedoet aan het toernooi van HS Brabant.

Afmelden voor de training gaat op de gebruikelijke manier. Via TVS voor degenen die daar mee werken en per mail voor de overige deelnemers.

Toernooi Handbalschool Brabant, 2-3 juni 2018

We hebben van verschillende kanten de vraag gekregen of bekend is hoe laat het toernooi begint. We hebben de vraag doorgespeeld naar Handbalschool Brabant, maar nog geen antwoord ontvangen. We hebben uit Brabant wel bericht gekregen dat voor 1 mei moet zijn ingeschreven. Vandaar ons verzoek om aanmeldingen uiterlijk 29 april door te geven.

Inschrijving Dames B-jeugd (2001-2002) gaat via deze link: inschrijven team B-jeugd

Inschrijving Dames C-jeugd (2003-2004) kan via deze link: inschrijven team C-jeugd